22 februari 2020
fredag, 26 oktober 2018 11:49

Ingvor Sundbom, ny CFO för Heimstaden

Skrivet av 
alt

                                                                                                                           
Den 5 november tillträder Ingvor Sundbom (bilden) rollen som ny CFO för Heimstaden. Hon ersätter nuvarande CFO Magnus Nordholm som vid årsskiftet inträder i rollen som CEO för Heimstaden AB:s majoritetsägare Fredensborg AS. Nordholm kvarstår i sin roll som vice vd i Heimstaden AB och som del av ledningsgruppen tills han tillträder sin nya tjänst och bibehåller även efter detta sin styrelseplats i Heimstaden.
    

Ingvor Sundbom har en lång och gedigen erfarenhet från flera ledande befattningar inom både den svenska och internationella finans- och fastighetsbranschen. Närmast kommer hon från tjänsten som koncern-vd för ett noterat bostadsutvecklingsbolag. Dessförinnan har hon varit CFO för börsnoterade fastighetsbolag som Hufvudstaden och Oscar Properties samt under sju år som CFO och transaktionschef på Bonnier Fastigheter.
    

– Vi är mycket glada över att kunna stärka vår ekonomi- och finansfunktion med en person som utöver sin kompetens också har en stark integritet och mod att fatta tuffa beslut, vilket är vad vi vill se hos våra ledare, säger vd Patrik Hall.