Skriv ut denna sida
onsdag, 07 november 2018 15:19

Skanska har byggt 438 bostäder åt Balder i Öresund

Skrivet av 
alt
Skanska har byggt 430 lägenheter i Öresundsparken med havsutsikt åt Balder. Det är Skanska största bostadsprojekt i Danmark någonsin.

 

Skanska Danmark har just färdigställt ett nytt attraktivt bostadsområde nära Amager Strandpark "Øresund Park" åt Balder Danmark. Det är Skanskas största bostadsprojekt i Danmark med en blandning av ”radhus”, lägenheter och takvåningar med utsikt över Öresund.

 

De attraktiva bostäderna ligger endast fyra kilometer från Köpenhamns centrum med tunnelbanestationen Öresund alldeles intill och bara några minuters promenad från Amager Strandparks park och strandområden.

 

– Det är vårt största och kanske det vackraste danska bostadsprojekt som vi hittills byggt, i en variation av bostäder som har utvecklats till riktigt hög kvalitet för den moderna familjen. Vi är mycket nöjda med resultatet och vi har haft ett utmärkt samarbete med Balder Danmark genom hela byggprocessen med konsulter och entreprenörer, säger Milo Larsen, projektledare på Skanska Danamark.

 

– Med färdigställandet av Öresundsparken kompletterar vi också hela området. Vi utvecklade husen Øresund Strandpark mellan åren 2002 och 2008 och det är glädjande att vi nu har färdigställt 438 bostäder med hög standard åt Balder Danmark. Och nu är nästan alla lägenheterna uthyrda, säger Peter Nymann, chef för Skanska Danmark.

Senaste från Redaktionen