21 september 2019
onsdag, 07 november 2018 16:04

Tre nya medarbetare på Skandia Fastigheter

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                          

Louise Pergament (bilden t v) började den 1 november som uthyrningschef för kontor på Skandia Fastigheter. Dessförinnan var hon på CBRE i åtta år, de senaste två som teamchef för tenant reps inom Advisory & Transaction Services-avdelningen. 

 

– Det känns jättespännande att ha tagit klivet till ”den andra sidan”. Skandia Fastigheter är ju en av Sveriges största fastighetsägare och stadsutvecklare, säger Louise Pergament. Nu är det full fart framåt som gäller, med bland annat att nå ut till marknaden med vår helt nya superkontorsfastighet i Mörby Centrum.

 

Marie Lindvall (bilden i mitten) är ny HR-partner på Skandia Fastigheters HR-avdelning där hon kommer att utveckla processer och jobba brett inom personalområdet med allt från arbetsmiljöfrågor till medarbetarskap och ledarskap. Erfarenhet tar hon med sig från Mitsubishi Electric Scandinavia, där hon bland annat varit HR-chef.

 

Ingela Nilsson (bilden t h) blir den 12 november ny redovisningschef hos Skandia Fastigheter. Med sig har hon en lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Jernhusen där hon arbetat i tio år som bland annat redovisningschef. Innan dess var hon redovisningsansvarig i tio år på Home Properties.