21 september 2019
torsdag, 08 november 2018 13:54

Profi lanserar eget coworking-koncept

Skrivet av 
alt
Lounge med gemensamma ytor i Profis co-working koncept.


Profi Fastigheter har utvecklat ett eget koncept för cowork och flexibla kontor under varumärket C/O. Först ut är Kista som öppnar i november och följs av ytterligare fem C/O-anläggningar i inledningen av 2019. Lanseringen av C/O sker dels genom nyetableringar, dels genom ompositionering av Profis befintliga kontorshotell. I och med satsningen ökar Profi Fastigheter ytan för cowork och flexibla kontor från 3.000 till 10.000 kvm inom loppet av några månader.
    

I Kista flyttar C/O in i Nordic Forum, som genomgår en omfattande uppdatering. I inledningen av 2019 lanseras C/O i Bredden, Jakobsberg, Sollentuna, Haninge och Älvsjö.
    

Inom konceptet finns tre olika paketlösningar, från medlemskap med tillgång till samtliga anläggningars work space-ytor till att hyra en egen fullt möblerad kontorslokal oavsett storlek.
    

– Vi ser C/O som en strategisk satsning för att bredda vårt kunderbjudande och möta våra kunders krav på effektiva kontor. Att driva konceptet i egen regi ligger helt i linje med vår strategi inom aktiv förvaltning, säger Thomas Sipos, vd Profi Fastigheter.