21 februari 2020
onsdag, 14 november 2018 12:40

Castellum hyr ut 12.000 kvm i Rosersberg

Skrivet av 
alt
Castellums fastighet Rosersberg 11:130 är fullt uthyrd.


PostNord, Veddesta distribution och återförsäljaren av musikinstrument, Gear4music, har tillsammans tecknat hyresavtal om totalt cirka 12.000 kvm i Castellums logistikfastighet Rosersberg 11:130 mitt i Stockholm Nord Logistikcenter i Rosersberg. Byggnaden är därmed fullt uthyrd.
    

– Vi välkomnar alla våra nya hyresgäster och tycker det är roligt att vi har kunnat hjälpa en befintlig hyresgäst att växa inom vårt bestånd. Vi är även stolta över att vi är först ut att certifiera fastigheten enligt Miljöbyggnad Silver 3.0, säger Anders Hägglund, affärsområdeschef på Castellum.
    

I fastigheten har Castellum satsat på ny innovativ teknik i form av dagsljussystemet Solatube som leder dagsljuset dit ljuset från vanliga fönster inte når.
    

– Vi har varit hyresgäster hos Castellum sedan 2016 och är nöjda med att vi på ett smidigt sätt har kunnat växa till över 7.000 kvm och att det var möjligt att hantera under pågående avtalstid, säger Victor Burrau på Gear4music .
    

– Castellum kunde erbjuda en lokal och var tillmötesgående, snabbfotade och tillgängliga. Därför valde vi dem, säger Jonas Eriksson, vd på Veddestagruppen.
    

– Storleken, bra säkerhetslösningar och inte minst närheten till Arlanda gör att lokalen passar PostNord väl och tack vare den kan vi bedriva vår importverksamhet effektivare, med ökat kundvärde och med mindre miljöpåverkan, säger Mathias Krümmel, produktionschef på PostNord Sverige.