21 februari 2020
onsdag, 14 november 2018 12:44

Kungsleden förstärker Kista One

Skrivet av 
alt
Kungsleden ökar serviceutbudet i kontorsfastigheten Kista One (Färöarna 3).

 

alt
I fastigheten skapas bokningsbara mötesrum och en lounge-yta med s k touch down platser som komplement till kontorslokalerna.


Kungsleden gör tillsammans med JLL en satsning på sin primefastighet Kista One. Fastigheten, om totalt 37.000 kvm, erbjuder toppmoderna kontorslokaler i bästa läge med en genomgående hög teknisk standard. Detta förstärks ytterligare genom ett omfattande serviceutbud för dem som arbetar i huset.
    

– Kista One är ett helhetserbjudande som ska ge våra hyresgäster tid över till annat. Vi har samlat en rad tjänster och funktioner som förenklar vardagen för alla som arbetar i huset, säger Lena Bredberg, uthyrningschef på Kungsleden.
    

Fastighetens gemensamma receptioner och lounge fungerar som nav för hyresgäster och besökare. Fyra bokningsbara mötesrum har renoverats och fått olika karaktär för inspirerande möten. I anslutning till dessa skapas även en dynamisk loungeyta med touch down-platser och sittgrupper för hyresgäster och besökare som komplement till kontorslokalerna.
    

– Kista One är en premiumprodukt på hyresmarknaden av internationellt hög teknisk standard och ett omfattande serviceutbud. Vi är stolta över att ha fått förtroendet av Kungsleden att vara med i utvecklingen av Kista One, säger Erik Skalin, chef för Agency på JLL.
    

Kungsledens ambition är att underlätta alla aspekter av hyresgästernas arbetsdag. Det ska exempelvis vara lätt att ta sig till sin arbetsplats med alla transportmedel. Med sitt absoluta A-läge i Kista vid gallerians entré är tunnelbanan precis runt hörnet. I fastighetens garage kan hyresgästerna få bilen tvättad medan man arbetar. Här finns även ett separat cykelrum och nyrenoverade omklädningsrum med dusch och skåp för ombyte. I garaget finns dessutom laddningsstationer för elbilar och elcyklar samt tryckluft för pumpning av däck.
    

Fastigheten som totalrenoverades 2012 är LEED Gold certifierad och har genomgående mycket hög standard på teknik och klimatkomfort. Exempelvis styrs ventilationen med koldioxidsensorer, vilket inte bara ger perfekt anpassning av luftflöden baserat på hur många som vistas i en viss del av lokalen, utan även minsta möjliga klimatpåverkan.