Skriv ut denna sida
onsdag, 05 december 2018 13:52

Diös utvecklar lokaler för StellarEquipment i Åre

Skrivet av 
alt
Diös tillgodoser efterfrågan på lokaler vid Åre Torg.


I början av nästa år flyttar outdoorkonfektionsföretaget Stellar Equipment in i Centrumhuset på Åre Torg, där de etablerar sin kundservice och kontorsverksamhet. Diös utvecklar just nu hela tredje våningen i fastigheten till att bli moderna kontorskoncept för fler företag med beräknad inflyttning under senare delen under våren. De nya företagsetableringarna är del av Diös utvecklingsplan för centrala Åre, där efterfrågan på kontorslokaler ökat de senaste åren.
    

Stellar Equiment, som sen tidigare har butiksverksamhet i Åre, grundades i Åre för några år sedan och utvecklar och säljer outdoorkonfektion helt utan återförsäljare direkt till konsument.
    

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Stellar Equipment, som första hyresgäst på våning tre, nya moderna lokaler mitt på torget. Vi har sett en ökad efterfrågan på kontorslokaler och är glada över att ha möjligheten att få bidra till Åres fortsatta uteckling i form av attraktiva platser där människor vill vara, säger Cristin Seger, förvaltare, Diös.
    

– För oss, både som individer och som företag, är det extremt viktigt att ha en nära och direkt koppling till den värld, och den marknad, som vi verkar i. Det är så lätt att man hamnar i Stockholm, för att det känns mer effektivt och långsamt tappar den där kopplingen utan att egentligen märka det. Vi har gett oss tusan på att bita oss kvar i Åre och sköta all marknad, kommunikation och branding härifrån. Vad kan då passa bättre än att sitta mitt på torget, med utsikt över fjälltopparna, och med promenadavstånd både liftarna och after-skin?, säger John Crawford Currie, CoFounder & Chief Creative Director, Stellar Equipment.

Senaste från Redaktionen