22 april 2019
torsdag, 03 januari 2019 14:06

125 från Lindahl öppnar byrån Cirio

Skrivet av 

David Frydlinger, Managing Partner på Cirio.

 

Nu har 125 medarbetare från advokatfirman Lindahl i Stockholm öppnat advokatbyrån Cirio med kompetens inom handel och andra affärsrättsliga områden och med specialistkompetens inom områden som förnybar energi, livsvetenskap och digitalisering. Företaget har sitt kontor på Mäster Samuelsgatan 20

 

 

– Med Cirio strävar vi efter att ta juridisk rådgivning till en ny nivå för både våra kunder och talanger. Vi bygger på ett arv från 1918 och med vår expertis är vi en av de ledande advokatbyråerna inom flera affärsrättsliga områden. Samtidigt kommer vi att bli ännu mer innovativa och använda lanseringen av Cirio som katalysator för förändring av hur en advokatbyrå fungerar och vilken roll det spelar för utvecklingen av samhället och ekonomin, säger David Frydlinger, Managing Partner på Cirio.

 

Han fortsätter:
– Namnet Cirio är ett löfte om fortsatt utveckling för en av Sveriges ledande advokatbyråer. Vi vill vara ledande i utvecklingen av nya tänkesätt och ny kunskap kring hur spelreglerna i samhället påverkas av att många områden är föremål för disruptiv förändring. Det är så vi ska leverera ett särskiljande värde till dem som är viktigast för oss: våra klienter och våra talanger.