Skriv ut denna sida
onsdag, 23 januari 2019 18:51

Couet och Thureson öppnar Teatern i Ringen

Skrivet av 

 


Restaurangtorget Teatern i Ringen centrum har totalt nio kök och ett patisserie fördelat på 900 kvm med 250 sittplatser.

På fredag slår Manufacture upp dörrarna i Skanstulls matmecka Teatern i AMF Fastigheters Ringen centrum. Bakom Manufacture står restaurangprofilerna Danyel Couet och Sebastian Thureson som kommer att erbjuda Ringens besökare nya och kreativa smakkombinationer av mat med bröd.

 

– Manufacture blir ett dynamiskt kök där säsong, råvarutillgång och våra idéer formar menyn. Vårt mål är att hitta lustfyllda och överraskande smakkombinationer. Den röda tråden är att all mat serveras på, i och mellan bröd och äts med händerna, säger Danyel Couet och Sebastian Thureson.

 

Menyn förändras löpande och under lanseringsdagen finns bland annat Tarte Flambée med gårdskyckling, lamm-foccatia och sandwich ”boulette de boeuf” på menyn.

 

– Vi är väldigt glada över att Danyel Couet och Sebastian Thureson provar ett nytt och spännande kök i Teatern. Deras föränderliga och kreativa meny med starkt fokus på hantverk passar perfekt och vi är övertygade om att de kommer att bidra till att Teatern fortsätter vara en spännande och levande plats, säger Anders Salomonsson, centrumchef Ringen centrum.

Senaste från Redaktionen