5 april 2020
torsdag, 24 januari 2019 12:00

Victoria's Secret öppnar stor butik i Gallerian

Skrivet av 

 

Victoria's Secret öppnar till hösten en flaggskeppsbutik om 900 kvm i Nya Gallerian på Hamngatan.Victoria's Secret har valt att etablera sin första skandinaviska flaggskeppsbutik i Gallerian. Butiken kommer att ha ett premiumläge i Gallerians nybyggda del mot Hamngatan och Regeringsgatan och den kommer att omfatta 900 kvm i två plan. Butiken, som är Victoria's Secret första strategiska cityetableringen i Stockholm, öppnas i samarbete med den internationella retailaktören Amarla Retail SA.

 

Gallerian genomgår just nu en helhetsomvandling med nytt uttryck, fräscha och attraktiva handelsytor och ett utökat varumärkesutbud där Victoria's Secret kompletterar varumärkesmixen. Butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av underkläder och sovplagg och sälja alla Victoria's Secrets mest kända och uppskattade varumärken.

 

Alla vackra och feminina underkläder som Victoria's Secret är kända för kommer att finnas tillgängliga, bland annat Dream Angels, T-Shirt Bra och Body by Victoria.

 

Alla populära dofter som Victoria's Secret Bombshell, Victoria's Secret Tease och Victoria's Secret Love kommer att säljas tillsammans med Body Mists och Victoria's Secret Pink skönhetsprodukter. Butiken kommer också att ha sportkollektionerna, Victoria Sport samt Victoria's Secret Pink.

 

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna Victoria's Secret till Gallerian. Deras feminina touch på underkläder, accessoarer och skönhetsprodukter hjälper oss att befästa Gallerian som Stockholms mest intressanta och dynamiska handelsplats, säger Henriette Johansson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

 

– Victoria's Secret är ett ikoniskt varumärke och Gallerian är en ikonisk plats i hjärtat av Stockholm. En perfekt match, säger Carlos Radulovitch, vd för Amarla Retail SA.

 

Flaggskeppsbutiken öppnar under hösten 2019.