20 april 2024
torsdag, 24 januari 2019 15:54

Två spännande nyöppningar i Sickla

Skrivet av 

 

I månadsskiftet flyttar två nya aktörer till Sickla, dels hamburgerrestaurangen Brödernas, dels sängspecialisten Go to Bed.


 

Nu breddar Atrium Ljungberg utbudet i Sickla köpkvarter med två nya spännande koncept. I början av februari öppnar hamburgerrestaurangen Brödernas och sängspecialisten Go to Bed.

 

– Vi är väldigt glada över våra två nyetableringar. Genom Brödernas stärker vi vårt restaurangutbud i hela Sickla och framförallt ökar vi erbjudandet i vår saluhall i Magasinet. Brödernas är ett perfekt komplement till övriga mataktörer i saluhallen. Likaså ser vi att Go to Bed är ett bra komplement till våra befintliga sängbutiker, i Sickla hittar du numera allt som rör sovrummet och mixen av sängmärken är mycket stor, säger René Stephansen, fastighetschef Sickla på Atrium Ljungberg.

 

Just nu pågår en omfattande utveckling av Sickla. Förutom bostäder på Nobelberget uppförs även Clarion Collections hotell Tapetfabriken samt Curanten, en galleria med fokus på vård och hälsa. Nyligen etablerades även inredningsbutiken BoConcept på området.