20 april 2024
tisdag, 29 januari 2019 16:27

Logicenters hyr ut stort till Systembolaget

Skrivet av 

 

Systembolaget ska hyra merparten av Logicenters nya anläggning i Brunna Logistikpark.

 



Logicenters har tecknat ett tioårigt avtal med Systembolaget om uthyrning av en modern logistikanläggning i Brunna Logistikpark. Fastigheten är under utveckling och beräknas vara klar för inflyttning under andra kvartalet i år. Anläggningen om 24.000 kvm kommer att innehålla höglager, entresol och kontor och Systembolaget ska hyra stora delar av ytan.

– Vi ser fram emot att jobba med Systembolaget och stödja deras fortsatta satsning på att öka kundnöjdheten. Detta blir en anläggning med moderna specifikationer och hög standard. För att möta Systembolagets höga miljökrav kommer vi dessutom att gemensamt se över möjligheterna för att installera solceller, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

För Logicenters del har närvaron i Brunna Logistikpark varit viktig. Fastighetsaktören etablerades i området under 2017 och bland hyresgästerna finns Zalando och Bythjul Norden.

– Nu signerar vi vår fjärde kund i Brunna Logistikpark och även om fastigheterna fylls upp snabbt finns ännu ledigt utrymme kvar i det hus vi nu bygger. Det stora intresset för våra fastigheter visar att satsningen i Brunna har varit framgångsrik, säger Matthias Kettelhoit.