17 augusti 2019
fredag, 01 februari 2019 13:11

Balder Danmark utser Flemming Joseph Jensen som vd

Skrivet av 

 


Den 1 april tillträder Flemming Joseph Jensen (bilden) som vd för Balder Danmark. Han är idag vd för Sjaelsö Management och kommer fördela sin arbetsinsats mellan verksamheterna.

 

– Jag ser Flemmings tillträde som en naturlig fortsättning på det fina och täta samarbete som vi byggt upp under de senaste åren. I samarbetet mellan Balder och Sjaelsö Management ser vi redan en stor synergieffekt och värdeskapande mellan bolagen, säger Erik Selin, vd för Balder.

Flemming Joseph Jensen tillägger:
– Jag är glad och stolt över möjligheten att tillträda rollen som vd  i Balder Danmark. Kulturen och ledarstilen Balder har är mycket lik den vi har i Sjaelsö Management, och med hjälp av duktiga och välfungerande ledargrupper och medarbetare, i både Balder Danmark och Sjaelsö Management, kan jag fokusera på utveckling och investeringar, samtidigt som jag kan dra nytta av mitt stora kontaktnät i fastighetsbranschen.

Det har inte avtalats om några framtida projekt mellan Balder och Sjaelsö Management. Balder kan således fortsätta utveckla och investera i fastighetsprojekt i Danmark med andra aktörer. Likaså kan Sjaelsö Management ingå utvecklings- och samarbetsavtal med andra fastighetsinvesterare och samarbetspartners.