20 april 2024
onsdag, 06 mars 2019 12:50

Randviken köper i Malmö

Skrivet av 

 

Peter Liderås, COO Randviken Fastigheter AB.

 

 


Randviken Fastigheter AB gör fler investeringar i Malmö. Från Volito Fastigheter och KTI Fastigheter har fastigheter belägna i Fosie, Bulltofta samt Kirseberg förvärvats. Det är till största del kontor och lätt industri/lager med visst inslag av proffshandel. Den totala uthyrningsbara arean uppgår till cirka 17.400 kvm. Affärerna genomförs i bolagsform och tillträde har skett under februari och mars 2019.


– Genom dessa förvärv fortsätter vi komplettera vårt bestånd i Öresundsregionen, en marknad vi strategiskt valt. Vår satsning som vi påbörjade under fjolåret har fallit mycket väl ut och är därför mycket glada att tillföra ytterligare möjligheter i regionen. De tillkommande fastigheterna passar väl in då de är välskötta och möter den efterfrågan vi ser i marknaden. Vi har nu förvärvat i Öresundsregionen till ett värde om cirka 600 Mkr och hoppas på fler affärer i regionen, säger Peter Liderås, COO Randviken Fastigheter AB.

I och med Randvikens tillväxt har bolaget även förstärkt sin organisation inom transaktion och teknik. I januari tillträdde Brian Fennimore som Teknisk Chef och i februari anställdes Anton Jansson inom Transaktion.