13 november 2019
onsdag, 20 mars 2019 17:12

Skanska /Logicenters bygger i Arlandastad

Skrivet av 

 

Från vänster: Joakim Samuelsson, Operations Manager på Veddesta Distribution, Jonas Eriksson, vd för Veddesta Distribution, Tony Barosen, vd för Bemanningsstyrkan, Eva Sterner, Head of Development på Logicenters och Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

 


Nu har Logicenters tillsammans med Skanska tagit det första spadtaget för den andra logistikanläggningen som de bägge företagen utvecklar i Arlandastad. Under inledningen av nästa år ska den stå till förfogande för hyresgästen Veddestagruppen. Anläggningen kommer att omfatta 25.000 kvm anpassade för hyresgästens verksamhet.

 

– Arlandastad är ett extremt bra logistikläge med närhet till internationell flygplats, E18, E4 och Stockholm. Det är anledningen till att vi nu investerat i två anläggningar här. Vi är glada över att kunna erbjuda Veddestagruppen en modern anläggning i toppläge och ser fram emot ett fortsatt långt och gott samarbete, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

 

Den nya anläggningen kommer att husera samtliga av Veddestagruppens fyra dotterbolag – Veddesta Distribution, Veddesta Transport, Multi Logistik och Bemanningsstrykan. Därmed möjliggörs för koncernen att öka sin lagerkapacitet med upp till 50 procent.