20 november 2019
tisdag, 09 april 2019 15:39

New Property: Sneakersnstuff hyr i Barnängen

Skrivet av 

 

Den svenska framgångssagan Sneakersnstuff, som säljer sneakers över hela världen, hyr nu 1.660 kvm i Barnängen 6 på Södermalm.

 


Den svenska framgångssagan Sneakersnstuff som säljer sneakers över hela världen, flyttar sitt huvudkontor till den f.d. väverifabriken Barnängen 6 på Nackagatan 4 på Södermalm. New Property mäklade lokalen om 1.660 kvm för kontor, showroom och fotostudio.

 

– Det känns naturligt att vi ska sitta kvar på Södermalm, det var här allt startade. Vi har kvar vår första butik på Åsögatan, säger Erik Fagerlind, en av grundarna till Sneakersnstuff. Dessutom älskar vi lokalerna, de är helt unika i sitt slag i Stockholm. Sneakersnstuff är under fortsatt stark expansion och här kan vi på ett bra sätt få in alla nya medarbetare och alla våra kunder.

 

Nyligen i mars köpte amerikanska Angelo Gordon tillsammans med Scius Partners kontorsfastigheten Barnängen 6 på Södermalm. Säljare var AFA Sjukförsäkringsaktiebolag. Fastigheten, som är skyddsklassad och ritad av Cyrillus Johansson, uppfördes 1917 och omfattar 10.300 kvm uthyrningsområde med stora fönster och generösa takhöjder eftersom de första hyresgästerna var Stockholms Bomullsspinneri och Väfveri AB. Se länk: