13 november 2019
måndag, 15 april 2019 17:21

AMF delar kontor med PR-byrå

Skrivet av 

 

Mats Hederos, vd för AMF Fastigheter, och Aida Vrazalica, vd för byabba i Sverige.

 

I dagarna flyttar PR- och kommunikationsbyrån bybabba in på AMF Fastigheters huvudkontor på Regeringsgatan 59 i Stockholms city. Det är första gången fastighetsbolaget upplåter delar av sitt kontor till ett externt företag. Ett delat användande av kontorsmiljön är ett sätt att utforska framtidens arbetsplats och i förlängningen utveckla kunderbjudandet.

 

För tre år sedan flyttade AMF Fastigheter in i sitt nya kontor. Målsättningen var att skapa en levande kontorsmiljö med sociala ytor för olika typer av samtal och nätverkande. En kontorsmiljö som skulle kunna möta den moderna arbetsplatsens behov, även vad det gäller resursdelning. När PR- och kommunikationsbyrån bybabba idag flyttar in i AMF Fastigheters kontor realiseras idén om att kunna nyttja kontorsytan på ett mer resurseffektivt sätt.

 

– Eftersom hållbar stadsutveckling står högt upp på vår agenda är samutnyttjande av kontorslokaler ett intressant område för oss att utforska. En stor del av arbetsplatsens potential är tyvärr outnyttjad under många av dygnets timmar, därför är det väldigt spännande att få dela kontor med bybabba. Vi hoppas på att få många nya idéer om både kommunikation och handel och samtidigt kunna utforska hur kontorsytan kan användas på nya sätt, säger Mats Hederos, vd för AMF Fastigheter.