26 januari 2020
torsdag, 25 april 2019 09:55

Convendum ökar till 11.200 kvm i Umami Park

Skrivet av 

 

Convendum utökar sin närvaro i Umami Park och hyr ytterligare drygt 6.200 kvm för konferenscenter, företagsbostäder, all-inclusive kontor och trivsam lounge.

 Convendum utökar sin etablering i Wallenstams Umami Park i Sundbyberg och hyr ytterligare drygt 6.200 kvm för konferenscenter, företagsbostäder med en tillhörande lounge samt Big Office – ett all inclusive-koncept för kontor innefattande möbler, teknik och kringservice. Totalt sett omfattar uthyrningen fyra våningsplan med kontors- och konferensytor i olika byggnader samt 75 företagsbostäder.

– Utvecklingen av Umami Park fortsätter enligt plan och Convendums innovativa kontors- och boendelösningar kommer att bidra till helt nya möjligheter för samverkan och utveckling här, vilket är fantastiskt trevligt. Närheten till Kista och Arenastaden gör det här till en perfekt lokalisering för både coworking, coliving, och ett komplement till de stora företagsetableringar som finns i närområdet, säger Mathias Aronsson, vice vd för Wallenstam.

Fullt utvecklat blir Umami Park ett område med 800 nya bostäder och kommersiella ytor för butiker, restauranger, förskola och närservice i Sundbyberg. Vid årsskiftet tecknade Convendum ett avtal om 5.000 kvm i Umami Park och med den utökade etableringen blir totalytan 11.200 kvm.

– Umami Park, har ett perfekt läge och en spännande framtid framför sig. Därför har vi beslutat att satsa ytterligare i området som blir en ny spännande mötesplats för innovationer och utveckling där små och stora företag möts. Denna etablering är en del av Convendums system över Stockholm som skapar möjligheter för kundföretagen att ha kontor och konferens på många platser, där all infrastruktur ingår, säger Håkan Jeppsson, vd för Convendum.