19 april 2024
torsdag, 02 maj 2019 15:32

Dunér och Evensson till Humlegårdens styrelse

Skrivet av 

 

Nya ledamöter till styrelsen i Humlegården Fastigheter är från vänster: Ola Evensson och Sten Dunér. Foto: Länsförsäkringar

 

I samband med Humlegårdens bolagsstämma i april 2019 utsågs Sten Dunér och Ola Evensson till nya styrelseledamöter i Humlegården Fastigheter AB.

 

Sten Dunér (f. 1951) är styrelseordförande i Länsförsäkringar Liv. Han har arbetat inom länsförsäkringsgruppen sedan 1982, senast som vd för Länsförsäkringar AB och dessförinnan som CFO och chefscontroller. Sten Dunér har även flera styrelseuppdrag utöver sitt engagemang i Humlegården och Länsförsäkringar Liv, däribland som styrelseledamot i fastighetsbolaget Balder. Han är även ledamot i Stiftelsen för kunskaps- och kompetensutvecklings kapitalutskott.

 

Ola Evensson (f. 1965) är vd för Länsförsäkringar Älvsborg och han arbetade dessförinnan som vd för Fryksdalens Sparbank. Utöver uppdraget som styrelseledamot i Humlegården är han även ledamot i flera bolag, däribland Älvsborgs Larmcentral Aktiebolag, Skadedjursbekämpning i Väst AB och LFant AB.

 

Humlegårdens styrelse består därmed av Tomas Eriksson (styrelseordförande), Anders Grånäs, Bengt-Erik Lindgren, Karin Starrin, Sten Dunér samt Ola Evensson.