19 april 2024
torsdag, 02 maj 2019 15:50

Atrium Ljungberg breddar utbudet i Mobilia

Skrivet av 

 

Mobilia i Malmö får ett utökat serviceutbud i form av tandläkare och vårdcentral.

 

Mobilia tar nästa steg i utvecklingen att bli en central plats i Malmö för handel, service, kultur och nöje och nu även vård och hälsa. Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Folktandvården Skåne och Mobilia Vårdcentral om sammanlagt närmare 1.500 kvm. De två nya aktörerna flyttar in i Centrumhuset på plan två under hösten 2020.

 

– Att bredda utbudet inom samhällsservice, vård och hälsa är en viktig del i vidareutvecklingen av Mobilia. Vi är därför glada att redan nu ha tecknat avtal med både tandläkare och vårdcentral, som båda utgör en viktig del i vårt pågående konceptarbete kring att förenkla vägen till ett långsiktigt hälsosammare liv, säger Andreas Lundberg, affärsutvecklare på Atrium Ljungberg i Malmö.


Mobilia hade 14 miljoner besökare under 2018 och har under de senaste åren genomgått en omfattande utveckling. För närvarande pågår byggnation av Torghuset i Mobilia, som kommer innehålla flera bostäder, Nordisk Film Bio samt barnkulturhuset Funnys Äventyr. Det centrala torget kommer att byggas om för att bjuda in till både lek och umgänge, samt förstärkas med ytterligare restauranger och nöjesutbud.