16 april 2024
tisdag, 25 juni 2019 09:40

Robert Otterstål, ny fastighetschef på Atrium Ljungberg

Skrivet av 

 



Rekryteringen av Robert Otterstål (bilden) innebär att han blir Atrium Ljungbergs fastighetschef för Västra Sickla i Nacka. Han kommer närmast från Fabege och han tillträder sin tjänst på Atrium Ljungberg den 1 september.

 

Robert Otterstål kommer att ansvara för bolagets fastigheter i västra Sickla omfattande cirka 80.000 kvm kontors- och utbildningslokaler, ett område som kommer att växa till 100.000 kvm uthyrbar yta innan årets slut. Inom området finns bland annat det nyligen avslutade kontorsprojektet Sickla Front, de pågående projekten på Nobelberget och vårdhuset Curanten.

 

– Robert är mycket välkommen till oss. Tillsammans med driftpersonal, affärsutvecklare och projektledare kommer han att vara en viktig drivkraft när vi fortsätter att utveckla stadsdelen Sickla. Vi vill att staden lever under dygnets alla timmar, där arbete, bostäder, lärande, kultur, service och handel tillsammans utgör en attraktiv helhet, säger Chris Helin, regionchef hos Atrium Ljungberg.

 

Just nu pågår ett flertal byggnadsprojekt i Sickla för bostäder, hotell, förskola och en vård- och hälsodestination. Det finns också planer för ett stationshus med uppgång från tunnelbanan som kommer till Sickla år 2026, ännu fler lägenheter och kontorsarbetsplatser kompletterat med handel och service.