Skriv ut denna sida
tisdag, 20 augusti 2019 12:35

Åke Sundvall byggstartar 124 bostäder i Vallentuna

Skrivet av 

 

Åke Sundvall bygger två fastigheter i Vallentuna, dels ett äldreboende där Hemgården är delägare, dels bostäder för egen regi.

 


Åke Sundvall har under sommaren startat bygget av ett äldreboende med 60 lägenheter åt Humana samt 64 lägenheter i egen regi i Vallentuna.


De två fastigheterna, där Hemgården är delägare, ligger i ett kvarter runt en grönskande innergård. Bostäderna mitt emot äldreboendet kommer alla att ha en uteplats eller balkong. Under huset kommer det finnas garage, förråd, tvättstuga samt aktivitetsrum. På gården återfinns flera sociala ytor samt en trevlig boulebana. Tillträde till de båda fastigheterna kommer att ske etappvis under första halvåret 2021.

 

– Åke Sundvall har en ambition om att bygga hus som tillför något extra till området de befinner sig i och som får människor att må bra. Vi tycker att båda dessa fastigheter lever väl upp till denna ambition och det känns bra att vi nu är igång på riktigt med mark- och grundarbeten, säger Martin Sundvall, vd för Åke Sundvall Byggnads AB.

 

Senaste från Redaktionen