27 maj 2020
onsdag, 18 september 2019 11:14

Maria Garmert, ny chef på Riksbyggen, V. Östergötland

Skrivet av 

 

 

 

Rekryteringen av Maria Garmert (bilden) i början av september innebär att hon blir ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Västra Östergötland. Maria Garmert är sedan tidigare anställd på Riksbyggen och hon kommer närmast från rollen som om säljansvarig/kundgruppschef inom marknadsområdet.


– Jag är oerhört tacksam att jag har fått den här möjligheten och ser verkligen fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare fortsätta det arbete som vi har påbörjat inom marknadsområdet, säger Maria Garmert.

Marknadsområde Västra Östergötland omfattar städerna Linköping, Motala, Mjölby, Vadstena, Boxholm och Åtvidaberg. Sammanlagt har marknadsområdet cirka 170 kunder som består av bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, privata och kommersiella fastighetsägare samt Riksbyggens eget hyresbestånd. Totalt arbetar cirka 90 anställda inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar.

 

– Riksbyggen är ett fantastiskt fint företag med stort fokus på hållbarhet och min förhoppning är att jag med min erfarenhet och driv kommer kunna tillföra mycket för kunder, medarbetare och företaget, avslutar Maria Garmert.

 

Totalt förvaltar Riksbyggen 4.218 bostadsrättsföreningar med drygt 200.000 bostadsrätter och cirka 100.000 hyresrätter. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på 430 orter runt om i landet, från Trelleborg i syd till Karesuando i norr. Sammanlagt bor över en halv miljon människor i bostäder som Riksbyggen förvaltar.