Skriv ut denna sida
fredag, 20 september 2019 10:05

JD Sports öppnar ny flaggskeppsbutik i Gallerian

Skrivet av 

 

JD Sports som öppnar en flaggskeppsbutik i Gallerian är Storbritanniens ledande butikskedja med sportmode och som driver närmare 700 butiker världen över.


Den brittiska sportmodekedjan JD Sports är på stark frammarsch i Sverige. Cushman & Wakefields Retail Services företräder JD Sports i deras expansion och med etableringarna på den svenska marknaden.


Nu öppnar JD Sports en ny flaggskeppsbutik i AMF:s Gallerian på Hamngatan i Stockholm, vilken blir deras första butik i city och som väntas öppna i början av december.   


Mats Toso
, Senior Project Manager, Retail Services, säger:
– Vi är väldigt glada att ha stöttat JD Sports i deras senaste etablering i Sverige. Det kommer att bli en stor flaggskeppsbutik i två våningar med ett fantastiskt läge i Gallerian Stockholm. Gallerian är en av landets viktigaste handelsplatser och etableringen blir en viktig positionering av konceptet.  


Flagskeppsbutiken i Gallerian är en satsning på nästan 1.000 kvm i två våningsplan och den kommer exponera JD Sports hela koncept. Butiken blir JD Sports fjärde i regionen men troligtvis inte den sista då man letar efter fler attraktiva lägen för fortsatt expansion med hjälp av Cushman & Wakefield.


Cecilia Åkesson
, centrumchef för Gallerian, säger:
–Vi ser fram emot att välkomna JD Sports flagship-butik med dess breda utbud inom sportmode. Vi är övertygade om att butiken kommer att uppskattas av våra besökare och bidra väldigt positivt till nya Gallerians mix av upplevelser och butiker.



JD Sports är Storbritanniens ledande butikskedja med sportmode som driver närmare 700 butiker världen över som erbjuder ett omfattande utbud av skor, kläder och accessoarer med betoning på noga utvalt streetwear och sportmode.



 

Senaste från Redaktionen