6 maj 2024
tisdag, 01 oktober 2019 15:29

H&M öppnar fullkonceptsbutik i Skövde

Skrivet av 

 

År 2004 köpte Eurocommercial Properties Elins Esplanad av ICA Fastigheter. Eurocommercial Properties genomförde senare en om- och tillbyggnad. När den stod klar år 2008 hade butiksytan utökats med cirka 10.000 kvm och köpcentrumet har numera 30 butiker.


H&M storsatsar i Skövde genom att öppna en efterlängtad fullkonceptsbutik i Elins Esplanad. Ägare till Elins Esplanad är Eurocommercial.

 

– På ett gemensamt plan – och på en nästan dubblerad yta– kommer glädjande Dam, Herr, Divided, Barn samt H&M HOME att finnas på plats inom en överskådlig framtid, berättar Patrik Sörnell, Director Asset Management, på Eurocommercial.

 

Alexander Appelsved, uthyrningsansvarig på Eurocommercial tillägger:
– Vi är mycket glada över att H&M gör denna satsning i vårt köpcentrum Elins Esplanad. Det kommer stärka Elins Esplanads position inom mode.

Sedan tidigare är det klart att H&M öppnar sina senaste fullkonceptsbutiker i Eurocommercials köpcentrum Valbo i Gävle och Hallarna i Halmstad efter att ha genomfört framgångsrika satsningar i både Bergvik i Karlstad och C4 i Kristianstad.