17 april 2024
fredag, 04 oktober 2019 10:06

SHH Samhällsfastigheter anställer transaktionsansvarig

Skrivet av 

 

 


Rekryteringen av Moa Chley Tegnelund (bilden)  innebär att SHH Samhällsfastigheter expanderar då hon anställs som transaktionsansvarig. Hon har en bred erfarenhet av samhällsfastigheter och är civilingenjör inom lantmäteri med examen från Lunds Tekniska Högskola.

Moa Chley Tegnelund  kommer närmast från Cushman & Wakefields transaktionsteam i Malmö och innan dess har hon flera års erfarenhet från Hemsös strategi- och transaktionsgrupp. Hon påbörjar sin anställning den 1 november 2019.

SHH Samhällsfastigheter fokuserar på att projektutveckla och äga samhällsfastigheter över hela landet, framförallt kvalitativa vård- och omsorgsfastigheter samt skolbyggnader.

SHH Samhällsfastigheter har redan byggstartat två äldreboenden i Stockholm; i Masmo, Huddinge med 79 lägenheter samt i Östhamra i Norrtälje med 60 lägenheter. Därutöver pågår planer för ett antal nya spännande projekt.

– Vi är mycket glada att förstärka vår verksamhet med Moa Chley Tegnelund. Moa som jag arbetat med tidigare kommer att utgöra ett bra tillskott genom sin transaktionserfarenhet och goda förståelse för projektfastigheter. Behovet av samhällsfastigheter är stort och nu tar SHH ytterligare ett steg för att bli en aktör inom samhällsfastigheter, säger Fredrik Alvarsson, vd för SHH Samhällsfastigheter.

– Jag ser mycket fram emot att få ansluta till SHH Samhällsfastigheter och bidra till uppbyggnaden av bolaget. Samhällsfastigheter ligger mig varmt om hjärtat och det känns speciellt bra att få hjälpa till att fylla det stora behovet av äldreboenden och skolor, säger Moa Chley Tegnelund.