Skriv ut denna sida
torsdag, 17 oktober 2019 11:20

LiseLott Nilsson lämnar Telge Fastigheter

Skrivet av 

 

LiseLott Nilsson började som vd på Telge Fastigheter 2007. Bolaget har under hennes ledning vuxit från tolv medarbetare till i dag nästan hundra.



Efter tolv år som vd lämnar LiseLott Nilsson Telge Fastigheter. Rekryteringen av en ny vd påbörjas inom kort.

LiseLott Nilsson började som vd på Telge Fastigheter 2007. Bolaget har under hennes ledning vuxit från tolv medarbetare till i dag nästan hundra. Via ett nära samarbete med Södertälje kommun har Telge Fastigheter bidragit till att Södertäljeborna har fått nya och ändamålsenliga lokaler, bland annat flera nya förskolor, skolor, äldre- och omsorgsboenden.

– LiseLott har gjort ett utmärkt arbete som vd för Telge Fastigheter och utvecklat bolaget till ett modernt fastighetsbolag. Vi önskar LiseLott all lycka framöver, säger Juan Copovi-Mena, vd för Telge AB, och Lars Greger, Telge Fastigheters styrelseordförande, i ett gemensamt uttalande.

– Det har varit jätteroligt att vara med och bidra till Södertäljebornas vardag, att se att det vi gör på Telge Fastigheter har en så stor påverkan. Vi har också gjort en egen spännande resa tillsammans i bolaget. Jag kommer naturligtvis att sakna alla fantastiska medarbetare i bolaget och i Södertälje kommun men nu har det blivit dags för mig att lämna stafettpinnen vidare. Jag känner mig stolt över det vi har gjort tillsammans och jag är laddad för att utforska nya utmaningar, säger LiseLott Nilsson.

LiseLott Nilsson slutar den 1 november. En tillförordnad vd kommer att utses och rekryteringen av en ny, ordinarie vd startar inom kort.











Senaste från Redaktionen