Skriv ut denna sida
måndag, 21 oktober 2019 13:16

ByggPartner bygger vidare med Danvikshem

Skrivet av 

 

Flygfoto över Danvikshem i Nacka innan ByggPartner uppförde projekten södra Slänten och övre Varis.

 


Nu är ombyggnationerna av A-huset och G-huset på Danvikshem i Nacka påbörjade. I oktober byggstartades projektet som vi pressmeddelande i slutet av 2017.  Projektet är att i partnering tillsammans med stiftelsen Danviks hospital där vi skall tillgänglighetsanpassa huskropparna A med 30 vårdboende och G med 58 vårdboende. Lägenheterna kommer att byggas om, nya installationer kommer att göras med ett nytt fläktsystem samt att ni planlösning är framtagen, mindre åverkan kommer också göras på den K märka fasaden. Delar av huskropparna kommer samtidigt att vara i drift under produktionen.

I september avslutades nybyggnadsprojekten på Danvikshem där vi uppfört 2 nya huskroppar, Södra slänten med 36 lägenheter som ligger i sluttningen mot söder och Övre Varis med 30 lägenheter i sluttningen mot norr.

ByggPartner är ett renodlat byggföretag som verkar i Stockholm/Mälardalen och Dalarna. Bolaget finns representerade i Borlänge, Avesta, Hedemora, Falun, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna och Västerås. ByggPartner har cirka 440 medarbetare och omsatte drygt 1,6 Mdr kr år 2018. ByggPartner är noterade på Nasdaq First North Premier och aktien handlas med kortnamn BYGGP.

Senaste från Redaktionen