2 juni 2020
torsdag, 12 december 2019 11:51

Yours flyttar in hos Galären i Luleå

Skrivet av 

 

Uthyrningen till Yours avser cirka 900 kvm i hela fastigheten på Lulsundsgatan 16 i centrala Luleå.


Under 2018 valde Galären Yours som samarbetspartner för den strategiska kommunikationen i bolaget. Den gemensamma resan startade i samband med Galärens 30-årsfirande och drygt ett år senare står det klart att Galären även blir Yours hyresvärd när byrån nu behöver nya lokaler på Lulsundsgatan 16 i centrala Luleå.

– Det betyder väldigt mycket att Yours väljer oss som sin hyresvärd. Luleå behöver företag som ger liv till staden och som får kreativiteten att flöda. Allt det ser vi i Yours, säger Gunnar Tåhlin, vd på Galären. Faktum är att Yours under 2020 kommer att ta över de lokalerna som varit Galärens Luleåkontor sedan 18 år tillbaka, säger Gunnar Tåhlin, vd på Galären.

– Vår verksamhet har vuxit ur huset och nu väntar nya lokaler även för vår del, berättar Gunnar Tåhlin vidare.

Uthyrningen till Yours avser cirka 900 kvm i hela fastigheten Vargen 2 på Lulsundsgatan 16 i centrala Luleå och under våren väntar inflyttning. Hela huset kommer att fyllas av ny kreativitet i byråns verksamhet med de 21 medarbetarna. Det nya Yours-huset kommer även att erbjuda enstaka arbetsplatser till andra företag på en av våningarna.