17 januari 2020
tisdag, 14 januari 2020 13:16

Maria Lidström, ny vd för Stenvalvet

Skrivet av 

 

 

 

 

Styrelsen för Fastighets AB Stenvalvet har utsett Maria Lidström (bilden) till ny vd. Hon kommer att tillträda sin tjänst under våren.

Maria Lidström
kommer närmast från en tjänst som stadsutvecklingschef på Humlegården Fastigheter. De senaste 10 åren har han hon verkat från olika positioner inom Humlegården, som chef Investering & Utveckling och som projektchef. Tidigare har hon också haft olika roller som gruppchef och projektledare på Forsen Projekt AB där hon arbetade i drygt 10 år.  Hon har en civilingenjörsexamen väg och vattenbyggnad från Luleå tekniska universitet.

– Vi är glada över att ha kunnat rekrytera Maria Lidström till ett attraktivt uppdrag inom fastighetssektorn. Maria kommer att bidra med sin breda erfarenhet från olika roller inom fastighetsbranschen. Hon har lång fastighetserfarenhet, gedigen erfarenhet av att arbeta med starka varumärken och har konsekvent levererat starka resultat i sina tidigare roller, säger styrelseordförande Dag Klackenberg i ett pressmeddelande.

– Jag är oerhört glad över förtroendet att få leda ett välskött bolag med långsiktiga ägare inom en framtidssektor i fastighetsbranschen och ser fram emot att lära känna både verksamhet och medarbetare, säger Maria Lidström.


Vice vd och affärsutvecklingschef Sara Östmark har tillträtt rollen som tf. vd för Stenvalvet fram till dess  Maria Lidström tillträder under våren.