Skriv ut denna sida
onsdag, 15 januari 2020 14:13

CBRE stärker sitt Capital Markets team i Norden

Skrivet av 

 

 

 

 

Ytterligare satsningar på den nordiska marknaden gör CBRE nu för att möta behovet hos svenska och internationella kunder.

 

Ett nytt nordiskt Capital Markets team har skapats. Teamet består av 58 experter i fyra länder som ska vidareutveckla CBREs rådgivning till såväl svenska som internationella kunder.

 

CBRE har varit aktiva i den nordiska marknaden sedan år 1999 och med det nya teamet stärker de ytterligare sin ledande position inom Capital Markets.

 

Det nordiska teamet kommer att ledas av Sami Kiehelä (bilden t v), i sin nya roll som Head of Capital Markets, Nordics, i nära samarbete med det svenska teamet som leds av Lisen Heijbel.

 

Samtidigt meddelar CBRE att Amanda Welander (bilden t h), Head of Research, Sweden, har utsetts till Head of Research, Nordics. Hon kommer att leda ett team av nordiska analysexperter som utför marknadsanalyser, samlar data och gör framtidsspaningar för de största städerna i Norden.

 

Patrik Kallenvret, vd för CBRE Sweden kommenterar:
– Äntligen genomför vi en riktig nordisk Capital Markets-satsning! Bland många av våra internationella kunder har detta behov funnits länge. Och eftersom svenska investerare förvärvar allt mer i övriga nordiska länder finns även ett stort inhemskt behov. Genom att knyta ihop det vi redan kan, strategisk analys med unik kunskap från de lokala marknaderna, kommer vi kunna leverera väldigt vassa tjänster för våra kunder.


Senaste från Redaktionen