26 april 2024
tisdag, 21 januari 2020 12:07

CBRE rådgivare till Schroders i Bergshamra

Skrivet av 

 

 

Fastigheten Skogskarlen som ligger på Björnstigen 85 i Bergshamra, har en idealisk placering, omgiven av Brunnsviken och naturområden. Fastigheten genomgår under 2019/2020 en renovering för att ge byggnaden ett rejält lyft.

 

CBRE har sedan en tid arbetat med uthyrningen av lokalerna i fastigheten Skogskarlen 2 i Bergshamra, på uppdrag av Schroders. Nu kan CBRE meddela att Canon har valt att flytta till cirka 2.600 kvm nyrenoverade lokaler i fastigheten.


Canon är en världsledande utvecklare och leverantör av bild- och dokumenthanteringslösningar för privatpersoner och företag.

Nina de Besche, uthyrningsansvarig på CBRE, kommenterar:

– Det är med stor glädje vi välkomnar Canon med sitt svenska huvudkontor till nyrenoverade lokaler i Skogskarlen. Canon har ett starkt varumärke och kommer att tillföra mycket med sin närvaro i huset. Fastigheten kommer få en bra blandning av hyresgäster i huset med både kontor och ett levande bottenplan.

Canon har efter en längre tids utvärdering av lämpliga lokaler beslutat sig för Skogskarlen som erbjuder en attraktiv miljö med enkel tillgänglighet för personal, kunder och återförsäljare.

– Vårt nya huvudkontor och showroom blir anpassat till vår verksamhet och ger oss bättre möjlighet att fortsätta utvecklas och växa. Vi ser fram emot att välkomna våra kunder och samarbetspartners i moderna möteslokaler och ett inspirerande showroom, säger Christer Ericsson, CFO på Canon Svenska.

Fastigheten Skogskarlen som ligger på Björnstigen 85 i Bergshamra, har en idealisk placering, omgiven av Brunnsviken och naturområden, vilket skapar en fristad i Bergshamra/Solna. Fastigheten genomgår under 2019/2020 en renovering för att ge byggnaden ett rejält lyft. Lobbyn i entrén förvandlas till en välkomnande lounge med en ny gemensam reception där hyresgästerna och besökare kan mötas i en inspirerande miljö. En restaurang/café och nyrenoverat gym kommer även att finnas vid entréplanet.