26 april 2024
fredag, 07 februari 2020 14:05

Heimstaden stärker företagsledningen

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Heimstaden har det senaste året expanderat till Nederländerna och Tjeckien, förutom att öka sin portfölj i de skandinaviska länderna och Tyskland. Företaget har därför stärkt ledningen med nya nyckelpersoner med internationellt övergripande ansvar.

Den befintliga ledningen i Heimstaden kompletteras nu med Cathrine Klouman (bilden tv), Chief Digital Officer (CDO),  Kristiina Kukkohovi (bilden i mitten), Chief Customer Officer (CXO) och Christian Vammervold Dreyer (bilden th), Chief Communication Officer (CCO).


– Heimstaden etableras nu i sex länder och vi har på ett år mer än fördubblat antalet Friendly Homes i vår portfölj samt antalet anställda i gruppen. Vi har byggt en solid ledning för att utveckla företaget ytterligare, en resa vi verkligen ser fram emot att göra tillsammans med Cathrine, Kristiina och Christian, säger Patrik Hall, vd för Heimstaden.

Cathrine Klouman
har en bred branscherfarenhet från internationella företag som Intrum, Møller Mobility Group, DNB och IBM. Hon har i mer än 15 år utvecklat och implementerat digitala strategier. I Heimstaden kommer hon att vara chef för företagets Digital Center of Excellence och IT-funktionerna.

Kristiina Kukkohovi
har en bred internationell erfarenhet från företag som Finnair, SAS / Blue1, Silja Line och KILROY och hon arbetar med nya koncept, varumärken, kundfokus och affärsutveckling. Hon kommer att särskilt arbeta med Heimstadens extraordinära kundupplevelser.

Christian V. Dreyer
har över 15 års erfarenhet av att arbeta med kommunikation och offentliga frågor som vd i fastighetsbolag i Norge och från andra företag och organisationer. Han kommer att leda gruppens företagskommunikation och offentliga angelägenheter.

Klouman, Kukkohovi och Dreyer kommer att ha liknande funktioner både i Heimstaden AB och Fredensborg AS.