30 mars 2020
onsdag, 12 februari 2020 16:56

Ny vd för Sankt Kors i Linköping

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Anna-Maria Jakobsson (bilden) innebär att hon tagit över stafettpinnen som vd på Sankt Kors i Linköping efter Johan Kristiansson. Hon har arbetat på Sankt Kors sedan 2017, som tillväxtchef och vice vd.


 

– Som kommunägt bolag har Sankt Kors ett viktigt uppdrag. Vi ska skapa förutsättningar för företag att etablera sig, växa och utvecklas i Linköping. Det är en otroligt stimulerande utmaning och jag ser fram emot att, tillsammans med mina medarbetare och samarbetspartners, fortsätta det goda arbete som redan gjorts, säger Anna-Maria Jakobsson.

 

Sankt Kors är i en intensiv och expansiv byggperiod med bland annat de stora projekten Ebbepark, Cavok District och Vreta Kluster. Fokus framöver kommer därför vara att förädla de miljöer som nu byggs.

 

– Det ska bli spännande att fylla våra nybyggda fastigheter med aktörer och innehåll. Sankt Kors har en unik roll som smörjkanna för att generera samverkan och nytta för våra kunder. Det är fantastiskt när vi möjliggör korsbefruktning mellan olika aktörer, något som i sin tur bidrar till tillväxt i hela regionen, säger Anna-Maria Jakobsson.