30 mars 2020
torsdag, 13 februari 2020 12:49

Olle Torefeldt, ny vice vd på Stockholmshem

Skrivet av 

 

 

 

 Rekryteringen av Olle Torefeldt (bilden) innebär att han blir ny vice vd på Stockholmshem. Han har samtidigt fått ett nytt uppdrag inom företaget som avdelningschef för Utveckling & Marknad.

– Olle har ett stort kunnande och en erfarenhet inom både branschen och Stockholmshem och har verkat i flera ledande funktioner i företaget, säger vd Anette Sand. Han har ett starkt engagemang för såväl våra kunder som för bolagets utveckling i stort. Han får nu ett särskilt ansvar för dessa frågor som chef för Utveckling och Marknad, vid sidan av sitt uppdrag som vice vd.

Den nya avdelningen Utveckling och Marknad samlar enheter och funktioner inom Bostadsuthyrning, Hållbarhet, IT, Kommunikation, Kundtjänst, Marknad och Verksamhetsutveckling. I sin roll som vice vd efterträder Olle Torefeldt tidigare vice vd Linus Johansson, som lämnar Stockholmshem för annan verksamhet.

AB Stockholmshem, grundat 1937,  har cirka 55.000 hyresgäster. Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB, som ägs av Stockholms stad. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 27.500 bostäder och 3.700 lokaler.