30 mars 2020
fredag, 14 februari 2020 12:10

Colliers rekryterar Director till Capital Markets

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Gunnar Larsson (bilden) innebär att han blir Director till ​Capital Markets på Colliers, med placering i Stockholm. Med sina 9 år i fastighetsbranschen, på bland annat CBRE Global Investors, JLL och senast Colliers europeiska HQ,  har han en gedigen kunskap och erfarenhet av framförallt transaktioner i Storbritannien och Norden på både kund- och rådgivarsidan. Han var även med och startade ”Colliers UK Build to Rent team” 2015 med fokus på forward funding- lösningar och transaktioner av hyresbostäder.

Dan Törnsten
, CEO Colliers Sverige, säger:
– Vi är glada över att få Gunnar Larsson till Colliers i Sverige. Han känner väl till Colliers som varumärke och kommer att komplettera övriga teamet inom Capital Markets väldigt väl. ”

Gunnar Larsson
, Director Capital Markets säger:
– Jag ser fram emot min roll på Colliers i Sverige och att återvända till Stockholm. Jag märker ett stort intresse från utländskt kapital att investera i Norden/Sverige och det ska bli kul att utforska och driva affärer tillsammans.

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Bolagets svenska team består av cirka 35 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare,