9 april 2020
måndag, 17 februari 2020 14:21

Patrik Mehks, ny vice vd för Index Residence

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Patrik Mehks (bilden) innebär att han blir ny vice vd för Index Residence. Han är idag ansvarig för försäljning och affärsutveckling hos bostadsutvecklaren Index Residence. Den första februari 2020 tillträdde han sin nya tjänst som vice vd.

– Patrik har en central roll i vår verksamhet. Genom titeln vice vd blir det än mer tydligt, säger Richard Haraldsson, vd.

Försäljningen för Index går bra och affärsutvecklingen lika så. Just nu är tredje kvarteret i projekt Norrtälje Hamn till försäljning.  Det första kvarteret, Soltornet, är nu inflyttat och slutsålt. Det andra kvarteret, Havstornet, är under uppförande, och sålt till över 80 procent. Och drygt hälften av lägenheterna är nu sålda i det tredje kvarteret, Orangeriet. Och i bagaget har Index en handfull nya projekt, som närmar sig start.

– Vår projektportfölj växer i både Sverige och USA. I USA ser vi en kraftig volymökning, vilket kommer att kräva lite mer av min tid, säger Rickard Haraldsson, vd.

– Vår affärsidé är att bygga unika bostäder med hög kvalitet i attraktiva lägen, till ett konkurrenskraftigt pris, säger Patrik Mehks och fortsätter:

– Därför går affärsutveckling och försäljning hand i hand. Det första är en förutsättning för att det andra ska lyckas.