9 april 2020
måndag, 17 februari 2020 16:51

SSB rekryterar affärschef och arkitekt

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, rekryterar Lovisa Gustavsson Haag (bilden t v) som arkitekt och Erik Hävermark (bilden t h) som affärschef för projekt.

Lovisa Gustavsson Haag
är utbildad arkitekt på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg och har efter avslutade studier arbetat som planarkitekt i Västerås kommun och på Archus Arkitekter. Hon kommer närmast från en befattning som arkitekt och fastighetsutvecklare på Rikshem.

– Jag ser fram emot att vara med och utveckla fastighetsbeståndet, det faktum att SBB nu är en del av allmännyttan medför ett samhällsansvar som jag tror att jag kan bidra med genom min roll som arkitekt, säger Lovisa Gustavsson Haag.

Erik Hävermark har examen från Uppsala Universitet i såväl företagsekonomi som byggteknik. Efter avslutade studier har han innehaft befattningar inom NCC, JM och Rikshem. Han kommer närmast från en befattning som affärsutvecklingschef på Veidekke Eiendom.

– Det ska verkligen bli roligt att ansluta till det snabbväxande SBB. Energin och tempot i SBB passar mig perfekt, säger Erik Hävermark.

SBB projektportfölj omfattar cirka 1 miljon kvm och är geografiskt spritt över hela landet.

– Vi är glada att få in ny kompetens i Lovisa och Erik för att öka takten i bolagets projektutveckling, säger Krister Karlsson, vice vd för SBB.