5 april 2020
torsdag, 20 februari 2020 14:42

Atrium Ljungberg rekryterar senior affärsutvecklare

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Johanna Gattberg (bilden) innebär att hon blir en ny senior affärsutvecklare för Atrium Ljungbergs kontorsutveckling i Sickla. Hon kommer närmast från tjänsten som uthyrningschef på Klövern där hon har ansvarat för sälj- och uthyrningsverksamheten. Tidigare har hon bland annat arbetat 8 år på Fabege, men hon har även en diger bakgrund från finansbranschen.

Sickla utvecklas till en tät och blandad stad och en förlängning av Stockholms innerstad. Johanna blir en del i teamet som arbetar med projektet och kommer primärt att fokusera på utveckling av kommande kontorsbyggrätter.

– Vi är väldigt glada över att Johanna börjar hos oss på Atrium Ljungberg. Hon har en gedigen erfarenhet och med sitt kundperspektiv kommer hon att vara en nyckelperson i utvecklingen av Sicklas framtid, säger Håkan Hyllengren, affärsutvecklingschef Sickla.

– Jag ser fram emot att börja hos Atrium Ljungberg och att få bidra med min erfarenhet kring kund, och arbeta med detta i tidiga skeden. Att dessutom göra det i ett så spännande och inspirerande område som Sickla kommer bli oerhört givande, säger Johanna Gattberg.

Johanna Gattberg tillträder sin tjänst till sommaren 2020.