5 april 2020
måndag, 24 februari 2020 16:30

Allt är uthyrt i AFA:s Sergel Nova

Skrivet av 

 

 

AFA Fastigheters Sergel Nova om drygt 13.000 kvm, i hörnet Drottninggatan – Klarabergsgatan, är kanske ett av Sveriges mest centrala lägen och definitivt ett av Stockholm Citys bästa affärslägen.

 

 

 

 

Det globala mjukvaruföretaget Infor flyttar till och hyr i maj 580 kvm i Segel Nova. Därmed är hela Sergel Nova, omfattande drygt 13.000 kvm, uthyrd.

– Citykontoret är ett komplement till våra kontor i Kista, Linköping, Göteborg och Malmö. Vi satsar på flexibla ytor och får genom AFA Fastigheter lokaler som är anpassade för många externa möten med all modern teknik till hands. Vi ser otroligt mycket fram emot att öppna vårt nya flaggskeppskontor i Sergel Nova, säger Johan Made, SVP & General Manager, Infor North, East & Western Europe.

Henrik Olmér, förvaltare på AFA Fastigheter säger i ett pressmeddelande:
– Vi har en väldigt bra mix av olika företag i Sergel Nova och vi är mycket glada över att Infor flyttar till huset. Parallellt med uthyrningsarbetet och hyresgästanpassningar med fokus på återbruk och återvinning, har vi även utvecklat själva fastigheten vidare. Nu återstår i princip bara att färdigställa entrén från Klarabergsgatan.

I uthyrningsarbetet har AFA Fastigheter haft JLL som konsult.