27 maj 2020
lördag, 29 februari 2020 20:57

MIPIM 2020 flyttas till den 2-5 juni

Skrivet av 

 

 


Inget MIPIM den 10-13 mars 2020.

 

 


 

 Reed MIDEM, arrangören av MIPIM, säger nu i ett pressmeddelande under lördagen att MIPIM:s ursprungliga datum 10-13 mars flyttas till den 2-5 juni på grund av en växande oro relaterade till coronavirus (Covid-19).

– Vårt kunders och personalens välbefinnande är vår prioritering. Med tanke på det växande sammanhanget är det bästa sättet att skjuta upp MIPIM till juni, Reed MIDEM:s verkställande direktör, Paul Zilk.

– Detta är inte ett beslut som vi har tagit lätt. Vi tror att dessa nya datum kommer att ge den internationella MIPIM-gemenskapen möjlighet att uppnå sina affärsmål. Vi är tacksamma för våra kunder för deras stöd och konstruktiva input under denna utmanande period, och vi ser fram emot att prata med dem de kommande dagarna om MIPIM i juni, tillägger Paul Zilk.

I en kommentar kan sägas att i fredags skrev Fastighetsaktien: ”Klart är att flera stora internationella aktörer hoppar av MIPIM som Prudential Real Estate, Land Securities. Knight Frank, Savills, CBRE, Cushman & Wakefield och Colliers. Bland svenska företag som inte kommer att delta på MIPIM är det för närvarande den 28 februari: Alecta, EY, Vasakronan, Humlegården, Balder och Peab. Fler besked kommer efter sportlovet.”


Nu återstår det att se om corona-epidemin har klingat av till juni i år? SF

Se länk: