26 april 2024
onsdag, 01 april 2020 11:03

Kristina Sawjani, ny transaktionschef på Castellum

Skrivet av 

 

 

 

 

 


 

Castellum rekryterar Kristina Sawjani (bilden) som ny transaktionschef. Hon tillträder den 4 maj och hon rapporterar till verkställande direktör Henrik Saxborn.

Kristina Sawjani
är civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola och hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschen i allmänhet och Stockholms kontorsmarknad i synnerhet. Hon kommer närmast från Mengus där hon varit partner. Tidigare har hon verkat för Catella, AFA och Folksam.

– Vi är glada över att rekrytera Kristina med sin breda kompetens och stora nätverk. Hennes erfarenheter från både rådgivnings- och ägarsidan är värdefullt i vårt arbete att fortsätta växa och utveckla portföljen i Norden, säger Henrik Saxborn, verkställande direktör för Castellum AB.  

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med om Castellums fortsatta resa. Bolaget har en spännande fastighetsportfölj som ger goda möjligheter till att skapa kvalitetshöjande transaktioner både genom förvärv och försäljningar. Ett stabilt bolag som Castellum kommer att ha goda förutsättningar framöver och där vill jag gärna vara med och bidra, säger Kristina Sawjani.