31 maj 2020
onsdag, 01 april 2020 11:47

Tobias Magnussen, ny på Colliers i Stockholm

Skrivet av 

 

 

 

 

 


 

Rekryteringen av Tobias Magnussen (bilden) innebär att han ansluter till Colliers International som Head of Capital Markets Stockholm. Han kommer senast från Nordier Property Advisors där han arbetat under 8 års tid, varav de senaste 5 åren som projektledare och partner. Tobias Magnussen har arbetat med allt från livsmedels- och industrifastigheter ute i landet till fina fastigheter inom tullarna i Stockholm.

Dan Törnsten
, CEO Colliers Sverige säger:
– Jag är mycket glad över att vi rekryterat Tobias till vårt Capital Markets-team. Hans gedigna erfarenhet av transaktionsmarknaden är viktig för oss, speciellt nu med de utmaningar vi har framför oss.

Tobias Magnussen, Regional Manager Stockholm, säger:
– Mitt fokus har alltid varit försäljning och jag ser fram emot arbeta vidare med det med Colliers som plattform. Jag är glad över min roll nya roll men väl medveten om att jag kommer in i bolaget i en tid när vi mer än nånsin behöver kavla upp armarna, arbeta hårt och fokusera.

Idag består Colliers Capital Markets team av 13 personer med kontor i Stockholm och Göteborg.

Colliers Internationals svenska team består av cirka 35 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster.