31 maj 2020
fredag, 03 april 2020 12:22

Gladsheim rekryterar nya medarbetare

Skrivet av 

 

 

 

 

 

Gladsheim Fastigheter fortsätter att expandera och rekryterar tre nya medarbetare. Efter ett nyligen genomfört förvärv uppgår det totala beståndet till närmare 800 lägenheter med ett fastighetsvärde om cirka 775 Mkr.

Roger Granath
(bilden t h) har anställts som byggprojektledare på Gladsheim och kommer att ansvara för Gladsheims renoveringar och projekt. Han har en gedigen erfarenhet inom byggsektorn där han har arbetat med olika typer av byggprojekt. Roger Granath kommer närmast från Ekensberg Byggnads AB där han arbetat som projektledare och med avtal och anbud. Han började på Gladsheim 1 april.

– Gladsheims renoveringskoncept är en viktig del i vår affärsmodell och därför känns det extra roligt att välkomna en ny medarbetare som har särskilt fokus på detta område, kommenterar Fredrik Gynnerstedt, CFO för Gladsheim.

Nicoleta Truica
(bilden t v) har anställts som förvaltningsassistent och kommer att börja på Gladsheim i maj. Nicoleta Trucia är utbildad fastighetsförvaltare och hon kommer senast från Hembla där hon har arbetat med hyresfrågor och bostadsförvaltning.

Dariusz Bogdan Lata
är anställd som fastighetsskötare sedan 1 april i de fastigheter som Gladsheim förvärvade i Skövde den 31 mars.

Vidare har Fredrik Hilmander utsetts till fastighetschef och ingår sedan 1 januari i Gladsheims ledningsgrupp. Han ansvarar för Gladsheims förvaltning och utvecklingen av befintligt bestånd och han började på Gladsheim i augusti 2019 som förvaltare. Fredrik Hilmander har över 20 års erfarenhet inom fastighetsförvaltning och har bland annat tidigare arbetat på Castellum, Amasten och ByggVesta.

 

– Vi växer och utvecklar ständigt vår organisation. Det gläder mig att få välkomna tre nya medarbetare att vara med på Gladsheim Fastigheters utvecklingsresa, säger David Dahlgren, vd för Gladsheim Fastigheter.