15 maj 2024
onsdag, 08 april 2020 10:48

RO-Gruppen bygger om Galleria Center Syd

Skrivet av 

 

 


Galleri Center Syd, omfattande cirka 40.000 kvm, ligger vid E6 i Löddeköpinge, mellan Malmö och Helsingborg.

 

 

RO-Gruppen har fått uppdraget att bygga om fem butiker i Galleria Center Syd i Löddeköpinge. Ombyggnationen ska stå klar 1 september. Det var Catalyst Capital som köpte Center Syd i Löddeköpinge, mellan Malmö och Helsingborg, tillsammans med sin operating partner NCAP i december 2018. Se länk.

I västra Skåne ligger Löddeköpinge där Galleri Center Syd är beläget, alldeles intill E6:an mellan Malmö och Helsingborg. Galleria Center Syd är mitt uppe i förändringar med spännande investeringar i form av nya butiker, butiksflyttar och ombyggnad. Trots tuffa tider vågar gallerian tänka nytt och bygga för framtiden.

I ett första steg avser ombyggnationen fem butiker i gallerian och RO-Gruppen Butiksetablering har tecknat entreprenadavtal som omfattar hela projektet. Ombyggnationen innebär uppdateringar av befintliga butikslokaler, anpassningar för helt nyinflyttade aktörer samt utbyggnad av galleriagång. De butiker som omfattas är Life, Deichmann, Team Sportia/Cykelgiganten, Godiskristallen och Graffiti Café.

–  Väldigt glädjande att vi på RO-Gruppen får vara med och forma gallerian. Vi har lång erfarenhet av att arbete under butikernas öppettider och att se till att ombyggnationen sker så smidigt som möjligt för både hyresgäster och kunder, säger Fredrik Guldstrand, affärsområdeschef på RO-Gruppen.

Byggnationen är påbörjad och ska stå klar 1 september i år.