19 maj 2024
torsdag, 23 april 2020 14:01

Wihlborgs ökar uthyrningen till danska försvaret

Skrivet av 

 

 

 


Lautruphøj 8-10 är en av Wihlborgs större fastigheter på centralt läge i Lautrupparken i Ballerup – ett av Storköpenhamns mest attraktiva och välfungerande företagsområden.

 

 

Wihlborgs har tecknat ett nytt hyresavtal med det danska försvaret som innebär en utökning med 4.600 kvm.

Försvarsmakten hyr sedan tidigare drygt 10.000 kvm i fastigheten Lautruphøj 8-10 i Ballerup. Nu har den danska Försvarsmakten utökat sin förhyrning med ytterligare ytor om 4.600 kvm med inflyttning 1 juli 2020. 

Lautruphøj 8-10 är en av Wihlborgs större fastigheter på centralt läge i Lautrupparken i Ballerup – ett av Storköpenhamns mest attraktiva och välfungerande företagsområden. Fastigheten ligger i direkt anslutning till ringvägarna, har god tillgång till kollektivtrafik och ligger endast 16 kilometer från Rådhusplatsen i Köpenhamn. 

– Vi är glada att kunna fortsätta utveckla vårt goda samarbete med försvarsmakten och den danska staten. Vi har totalt sett en stor andel offentliga hyresgäster och vi är måna om att kunna medverka till fortsatt utveckling av dessa verksamheter, precis som med våra kommersiella hyresgäster, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.