26 maj 2020
fredag, 24 april 2020 12:41

Anna Mellström, ny vd för Sollentunahem

Skrivet av 

 

 

 

 

 

Styrelsen  i Sollentunahem, har efter en noggrann rekryteringsprocess, valt Anna Mellström (bilden), tidigare vd för Einar Mattsson Byggnads AB, som ny vd för Sollentunahem från den 1 oktober 2020. Det var i oktober 2019, som på initiativ av Martin Lindfors, som Sollentunahems styrelse och Martin Lindfors avtalade om att han lämnar rollen som vd för Sollentunahem den 31 oktober 2019. Sedan dess har processen för att rekrytera ny vd pågått med Manfred Holmelin som tillförordnad vd.

– Det är mycket glädjande att vi får Anna till oss på Sollentunahem. Med sin stora erfarenhet inom både verksamhetsutveckling och ledarskap samt sitt engagemang och driv kommer Anna att göra stor skillnad och lyfta Sollentunahem som ett ännu starkare bolag in i framtiden. Att Anna dessutom drivs av Sollentunahems värdeord; engagemang, omtanke och affärsmässighet känns tryggt i den fortsatta utvecklingen, säger Maria Stockhaus, ordförande i Sollentunahem.

–  Jag ser fram emot att få fortsätta leda utvecklingen av Sollentunahem. En förutsättning för utveckling av ett bolag är engagerade medarbetare och tillsammans med dem kommer vi skapa väl fungerande processer/arbetssätt som möjliggör att vi kan göra mer för de boende. Det ska bli spännande att vara med och bidra till 1.500 nya lägenheter och vi kommer också fokusera lite extra på Sollentunahems bosociala arbete med satsningar på att skapa områden som präglas av trygghet samt ordning och reda, säger Anna Mellström, tillträdande vd för Sollentunahem.