25 april 2024
onsdag, 29 april 2020 15:16

Besqab byggstartar fler bostäder i Nacka strand

Skrivet av 

 

 

 


Beqabs projekt i Nacka ligger i hörnet Augustendalsvägen/Lokomobilvägen, Nacka strand. Projektet omfattar totalt 200 bostadsrättslägenheter.

 

 

 

Besqab meddelar att ett gott försäljningsresultat i kombination med färdigt bygglov innebär en produktionsstart för ytterligare 44 bostadsrättslägenheter i projektet i Nacka strand som totalt inkluderar 200 bostäder.

– Det är väldigt glädjande att kunna produktionsstarta ytterligare en etapp av detta fina projekt i Nacka, säger vd  Anette Frumerie, som nu arbetar sin sista vecka på Besqab. Det är verkligen roligt att kunna erbjuda högkvalitativa bostäder i ett högt och fritt läge med utsikt över Stockholms inlopp och samtidigt så nära stan.

– Vi har haft en väldigt bra marknadskontakt i det här projektet där vi redan sålt över hälften av de säljstartade bostäderna. På den stora visningsdagen den 10 maj kommer vi att lansera ytterligare 25 lägenheter, säger Lotta Niland, regionchef på Besqab.

Den första delen av projektet, Brf Verkstaden, omfattar totalt 90 lägenheter, varav de första 46 bostäderna produktionsstartades i december 2019. De återstående 110 lägenheterna, i kommande etapper, fördelas på två hus i högt läge med vid utsikt.

Fakta om projektet

1. Ligger i hörnet Augustendalsvägen/Lokomobilvägen, Nacka strand 2. Totalt 200 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök. 3. Nära den nya T-baneuppgången. 4. Arkitekter: Kjellander Sjöberg. 5. Inflyttning från andra kvartalet 2022.