26 maj 2020
onsdag, 29 april 2020 15:31

Mikael Åslund, ny chef för JM Fastighetsutveckling

Skrivet av 

 

 

 

 

 

Rekryteringen av Mikael Åslund (bilden) innebär att han blir ny chef för JM Fastighetsutveckling. Han tar samtidigt plats i JMs koncernledning från den 1 maj 2020.

Affärsenheten JM Fastighetsutveckling är JMs enhet för utveckling av hyresrätter, vård- och omsorgsboende, kommersiella lokaler samt JM@home. Mikael Åslund  kommer även att ansvara för förvärv i Stockholm.  Mikael Åslund har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och han har arbetat på JM i 20 år. Under de senaste 11 åren har han med framgång varit regionchef för JMs verksamhet inom regionen Stockholm stad.

– Jag är mycket glad att vi genom Mikael får en utmärkt person att axla ansvaret för JMs affärsenhet Fastighetsutveckling. Mikaels långa erfarenhet av såväl JM som vår affär innebär god kontinuitet för verksamheten framåt, säger vd och koncernchef Johan Skoglund.

Pär Vennerström, som hittills haft ansvaret för både affärsenhet JM Bostad Stockholm och affärsenhet JM Fastighetsutveckling, kvarstår som affärsenhetschef JM Bostad Stockholm och fortsätter att ingå i JMs koncernledning.