29 april 2024
måndag, 27 juli 2020 20:20

NP3 bygger nytt till DollarStore i Umeå

Skrivet av 

 

 

 


Maria Paringer, affärschef norr NP3 Fastigheter.

 

 

 



NP3 Fastigheter har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med DollarStore i Umeå.  Uthyrningen omfattar drygt 3.000 kvm på fastigheten Björnjägaren 3, (Björnvägen 5) i handelsområdet Mariedal/Ersboda. Andra hyresgäster på fastigheten är bland annat Mio Möbler, Sovkoncept, Hermanssons Kök och Röda Korset Kupan.

NP3 kommer riva en del av byggnaden som varit vakant och därefter nyproducerar den del av byggnaden som DollarStore ska inrymma. Den totala uthyrningsbara arean på Björnjägaren 3 omfattar 11.200 kvm.

Fredrik Holmström, etableringsansvarig DollarStore säger:
– Vi har under många år letat ett bra läge i Umeå men kände att vi inte träffat rätt förrän vi hittade denna möjlighet i bästa läge inom Umeås äldsta och mest etablerade handelsområde via N P3 Fastigheter.

Maria Paringer, affärschef norr NP3 Fastigheter, säger:
– Vi är väldigt glada över att få utöka vårt samarbete med DollarStore. Umeå blir den fjärde DollarStore-butiken inom vårt fastighetsbestånd. Vi har under en tid arbetat med att utveckla den del av området och denna byggnad som vi nu nyproducerar för DollarStore.

DollarStore är en privatägd lågpriskedja inom hem, hushåll, inredning m.m. som grundades 1999 och är idag Sveriges mest snabbt växande lågpriskedja med idag 111 butiker och med en omsättning på cirka 2,9 Mdr kr.